Цитата: celebre от 07 Февраль 2012, 11:21Я планую двох, а чоловік трьох Доня є, синочок в пузі останні місяці проводить, як тільки народиться синочок, одразу біжу ставити спіраль, щоб чоловікові планування не збулися)))Юльчик, мені теж чоловік трьох запланував. я поки що не проти. а там побачимо.я коли в універі навчалась, в нас політологію викладав один викладач гуморний, я йому ляпнула якось на уроці, що хочу 4 дітей, навіть вже й не пам"ятаю, до чого це було. але сміх в тому, що він наш сусід, і кожного разу майже, як зустріічає мене в дворі з Юрчиком, питає - Юля, где еще трое? І чоловіку моєму якось видав - Саша, после ее лжи я б на ней не женился на твоем месте Я дивлюсь на нього і не можу зрозуміти, що ж то за брехня така , а він - Ты сколько детей рожать собиралась, а? Саша знает?Посміялись з чоловіком. Але хто його знає, як в житті складеться. В нас у сім"ях з чоловіком є випадки близнюків. Тому треба до всього бути готовою.
Я планую двох, а чоловік трьох Доня є, синочок в пузі останні місяці проводить, як тільки народиться синочок, одразу біжу ставити спіраль, щоб чоловікові планування не збулися)))
Цитата: Юлиана от 07 Февраль 2012, 11:48чоловіка треба вмовити.чоловіка вмовляти не потрібно, він за обома руками
чоловіка треба вмовити.
Троє синочків - теж класно).
Цитата: celebre от 07 Февраль 2012, 13:09Троє синочків - теж класно). Юлечка, это так, но так же хочется дочку
Цитата: Tasha от 07 Февраль 2012, 14:52Цитата: celebre от 07 Февраль 2012, 13:09Троє синочків - теж класно). Юлечка, это так, но так же хочется дочку і мені теж
я коли в універі навчалась, в нас політологію викладав один викладач гуморний
Цитата: Юлиана от 07 Февраль 2012, 14:56Цитата: Tasha от 07 Февраль 2012, 14:52Цитата: celebre от 07 Февраль 2012, 13:09Троє синочків - теж класно). Юлечка, это так, но так же хочется дочку і мені теж і мені теж
Цитата: Юлиана от 07 Февраль 2012, 11:55я коли в універі навчалась, в нас політологію викладав один викладач гуморнийНе Кавка случайно? Четверо-это, конечно, хорошо, но не всю же жизнь сидеть в декрете
Цитата: Світляк от 07 Февраль 2012, 15:30Цитата: Юлиана от 07 Февраль 2012, 14:56Цитата: Tasha от 07 Февраль 2012, 14:52Цитата: celebre от 07 Февраль 2012, 13:09Троє синочків - теж класно). Юлечка, это так, но так же хочется дочку і мені теж і мені теж и мне
а у меня их двеееееее
Цитата: DreamOn от 07 Февраль 2012, 16:47а у меня их двеееееее класно тобі , а в нас з Ташею та Юляшею є для вас наречені!